xhenxhefil

Xhenxhefili mund të ndihmojë uljen e stresit dhe në përmirësimin e gjendjes shpirtërore, madje edhe vetëm duke nuhatur avujt e çajit të kësaj bime mjekuese.

Xhenxhefili rrit fuqinë seksuale dhe shpërbën gazrat e ngjeshur që mblidhen në zorrë dhe në stomak.

Kjo bimë, në përgjithësi, është e mirë për temperamentin e ftohtë të mëlçisë dhe stomakut. Xhenxhefili, i shoqëruar me dy masa sheqer dhe pak ujë të nxehtë, vepron si laksativ dhe pastron trupin nga substancat e dëmshme.

Check Also

Ju këshilloj ta përdorni këtë temjan indian, pasi ai ka ilaç kurues për shtatë sëmundje

Umm Kajs bint Mihsan r.a. tregon se e ka dëgjuar Pejgamberin a.s. të thotë: “Ju kësh…