Lekura jone flet
Vitamina E ushqen lekuren tuaj efektevisht duke parandaluar ndertimin e ektroneve te lira,qe eshte arsyeja per linja sa me te mira.Nje sapun ushqyes unik,eshte nje kombinim petr nje lekure dyfish te bute dhe anti bakteriale.Ekstrakti i embrionit te grurit ndihmon ne zbardhjen e lekures ne brendesi ndersa Vitamina E e ushqen dhe e zbut lekuren.Ekstrakti i embrionit te grurit eshte nje ushqim esencial per lekuren:ky ekstrakt i embrionit te grurit eshte nje protein,e cila ndihmon dhe rrit ushqimin duke parandaluar tharjen,ashpersimin e lekures dhe ne te njejten kohe e le ate bute dhe te forte.

Check Also

Interesat

Interesat Në procesin e jetës, njeriu zgjeron çdo ditë kontaktin me botën që e rrethon, de…