vitaminaD

Valle vitamina D mund ti mbroje mushkerite e duhanpiresit
??Egziston nje lidhje e konfirmuar mes vitamines D dhe duhanpirjes, se vitamina D ndihmon ne zvogelimin e efekteve te demshme te duhanit ne funksionet e mushkerive….

??Pacientet te cilet kane me shume vitamine D, ne sistemet e tyre gjithashtu kane shkalle me te larte te mbijeteses nga kanceri i mushkerive pas intervenimit operativ….

Share

Check Also

Vaksina është vrasësi më i madh – Dr. Prafull Vijayakar, (i famshëm në botë)

Vaksina është vrasësi më i madh… Një fëmijë i shëndetshëm i lindur është i sëmurë me…