speci i kuq

Vezë + speca të kuqe = Lëkurë më e butë

Specat e kuq janë burim i shkëlqyeshëm i vitaminës C, kurse hulumtimet tregojnë se femrat që konsumojnë më tepër vitaminë C kanë më pak rrudha dhe më rrallë vuajnë nga lëkura e thatë.Thjesht, shtoni një spec të kuq kur bëni vezë në mengjes dhe lëkura juaj do të jetë më e butë.

Check Also

Interesat

Interesat Në procesin e jetës, njeriu zgjeron çdo ditë kontaktin me botën që e rrethon, de…