Kamomili është një çaj të cilin e përdorim gjithmonë kur kemi nevojë për qetësi dhe relaksim. Sidoqoftë, a e keni ditur se çfarë mund të shërojmë me kamomil?
1. Përmirëson tretjen, ndihmon edhe në eliminimin e të përzierave të mëngjesit në shtatzëni.
2. Ka veti antioksidante dhe ndihmon në uljen e sheqerit në gjak.
3. Për problemet me hemorroide, kamomili duhet të konsumohet rregullisht, pasi stabilizon ritmin e jashtëqitjes dhe në qoftë se i shpëlani vendet me dhimbje, kjo do ta zvogëlojë dhimbjen.
4. Përdoret për dhimbjet e menstruacioneve, problemet e gjumit, në rastet e sëmundjeve të lëkurës (ekzema dhe psoriaza), dhe madje edhe si një preparat për shpëlarjen e mëngjesit.

Check Also

Ju këshilloj ta përdorni këtë temjan indian, pasi ai ka ilaç kurues për shtatë sëmundje

Umm Kajs bint Mihsan r.a. tregon se e ka dëgjuar Pejgamberin a.s. të thotë: “Ju kësh…