hixhame

Ka thënë Pejgamberi alejhi selam
“Vërtetë nga ilaqet më të mira që ju posedoni është Hixhama (Kupëzimi).”
Transmeton Buhariu
Hixhama largon toksinat, rritë imunitetin, rritë qarkullimin lokal të gjakut, rregullon energjinë elektromagnetike, balancon funksionin e organeve dhe largon stresin. Nuk ka efekte anësore.
Relakson, largon depresionin, anksiozitetin, nervozën,
rregullon problemet e gjumit si pagjumësinë, gjumin e tepërt etj.

Check Also

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame !

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame ! Migrena mund të japë dhembje t…