Do të habiteni se cilat organe dhe sëmundje mund të ndikojnë nga ky kombinim natyral. Ky ilaç natyral ka shumë efekte pozitive mbi shëndetin dhe aplikimi i tij është i pakufizuar.

Mjekësia holistike shpesh rekomandon vajin nga ricini (Kastori) për të trajtuar sëmundjet që përgjithësisht rezistojnë ndaj terapive tradicionale.

Dr. William Mekgrej përshkroi në detaje suksesin në trajtimin e çrregullimeve të ndryshme me vajin ricini (Kastori):

1. Alergjitë zhduken nëse ju pini pesë pika vaj ricini çdo mëngjes.
2. Plagët, prerjet dhe gërvishjet trajtohen shpejt kur lyen me vaj ricini.
3. Masazhimi i stomakut me vaj ricini në dy muajt e fundit të shtatzënisë pengon shfaqjen e shenjave (vijave) në bark.
4. Mund të stimuloni rritjen e flokëve me masazh ditor me vaj ricini, 20 minuta para se të bëni një tush.

5. Vërehen reduktime të konsiderueshme në humbjen e dëgjimit, nëse shtoni disa pika nga vaji i ricinit, çdo natë.
6. Mund të kuroni perdën e syrit (Katarakta) duke lëshuar një pikë vaj në sy para se të shkoni në shtrat, çdo natë.
7. Vaji i ricinit i përzier me sode buke përdoret gjithashtu për trajtimin e kancerit të lëkurës.
8. Njollat në lëkurë mund të shërohen me një përzierje të vajit të ricinit dhe sodës së bukës.
9. Lehtësoni alergji të rënda të syve me pika të ricinit para se të shkoni në shtrat.
10. Kalciumi në këmbë zhduket me masazh të përditshëm me vajin e ricinit.

/Përkthim:https://www.shendeti.info/

Check Also

Ju këshilloj ta përdorni këtë temjan indian, pasi ai ka ilaç kurues për shtatë sëmundje

Umm Kajs bint Mihsan r.a. tregon se e ka dëgjuar Pejgamberin a.s. të thotë: “Ju kësh…