2Q==

Vaj i Fares se Kajsise(Apricot Kernel Oil)

I pasur me vitaminen B17.
Perdoret si maske per pastrimin dhe zbardhjen e lekures se fytyres.
Perdoret si zbutes per lekuren e fytyres.
Ndihmon ne luftimin e rrudhave te fytyres si rezultat i permbatjes se tij te antioksidantevenattyral dhe ndihmon ne mbrotjen e lekures nga efektet e demshme te therrmijave te mbetura nga berthamat qelizore.

Check Also

Vajin e ullirit përdoreni për lyerje e gjithë trupit edhe flokëve, por njëkohësisht përdoreni si ilac dhe ushqim

Vaji i ullirit mund te përdoret edhe si melhem për lyerje, forcon flokët idhe ndalon të th…