Uthulla e mollës

Uthulla e mollës


Dhimbjet e muskujve mund të pushohen me uthull molle, pasi ajo ka veti anti-inflamatore. Merrni një garzë dhe vendoseni në përzierjen e uthullës me ujë, dhe më pas vendoseni mbi pjesën e trupit që keni dhimbje. Përsëriteni këtë procedurë disa herë derisa t’ju largohet plotësisht dhimbja.

Share

Check Also

Vajin e ullirit përdoreni për lyerje e gjithë trupit edhe flokëve, por njëkohësisht përdoreni si ilac dhe ushqim

Vaji i ullirit mund te përdoret edhe si melhem për lyerje, forcon flokët idhe ndalon të th…