uthell e molles vinegar
Uthëll e mollës Vinegar

Uthulla natyrore e mollës rrit imunitetin e trupit, parandalues nga sëmundja e sheqerit, angjina. Shkrin dhjamin, ndihmon në humbje peshe pa pasur nevojë për regjim, zvogëlon kolesterolin e dëmshëm në gjak. Largon kollitjen, djersitjen natën, depresionin. Forcon shikimin dhe organet e tretjes, është i butë për lukthin me gjithë thartësirën që e ka. Pastron organet urinare dhe zvogëlon infeksionet e tyre. Mburojë nga dëmet e shkaktuar nga barnat e ndryshme. Ndihmon në hollimin e gjakut, ndalon barkqitjen . Nuk sugjerohet për nënat cilat ushqejnë fëmijët me qumështin e tyre.

Share

Check Also

Vajin e ullirit përdoreni për lyerje e gjithë trupit edhe flokëve, por njëkohësisht përdoreni si ilac dhe ushqim

Vaji i ullirit mund te përdoret edhe si melhem për lyerje, forcon flokët idhe ndalon të th…