Urgjente! Urgjente! Urgjente!
Vëllezër dhe Motra të nderuara na është dhënë një shans për të bërë një mirësi të madhe, të bëjmë me Shtëpi Hasanin dhe vajzat e tij të semura! Shperndajeni ju begatoftë i Madhi Zot.
Banka Credins
Numrat e llogarise:
Euro: AL 76 2121 1573 0000 0000 0088 3481
USD:AL 33 2121 1573 0000 0000 0088 3479
Leke:AL 60 2121 1573 0000 0000 0088 3478
SWIFT CODE :CDISALTRXXX

Hoxhe Elvis Naci

Urgjente! Urgjente! Urgjente!

Urgjente! Urgjente! Urgjente! Vëllezër dhe Motra të nderuara na është dhënë një shans për të bërë një mirësi të madhe, të bëjmë me Shtëpi Hasanin dhe vajzat e tij të semura! Shpërndajeni ju begatoftë i Madhi Zot.Fondacioni FirdeusIBAN eur:AL76 2121 1573 0000 0000 0088 3481 SWIFT i bankës Credins: CDISALTRXXX

Posted by Elvis Naçi on Samstag, 20. Januar 2018

Check Also

Të ndihmojm voglushin Amar Leka nga Gjilani

APEL PËR NDIHMË! Te dashur miqë, familjar, dhe njerez te vullnetit te mire. Është koha për…