Trajtimi i sinozitit me terapin e kupave apo Hixhamen, një menyrë e lehtë për ta lehtësuar apo menjanuar në tërësi!

Sinuset janë zgavra ajrore të vendosura në pjesen e përparme të fytyres dhe që komunikojn me gropat e hundëve!

çka e përkeqëson sinozitin?
kalimi i temperaturave të larta në të ulëta brenda orësh dhe e kundërta ështe njëri nga shkaqet që ndikon në përkeqësimin e sinozitit, dhëmballat e prishura, pneumonia, ndërhyrjet kirurgjike në hundë etj.

Simptomat e sinozitit:
ndryshim i humorit
lodhje,
paaftësi në punē
probleme nē pamje dhe nuhatje,
ankesa kryesore eshte dhimbje në ballë,faqe, dhëmbë,.
ndjenjë hutie,
dhimbja e kokes është e pranishme çdoher për sinozitet e vjetër ndërsa për sinozitet e rinje është kohe pas kohe!

Përgatiti inf.Qendresë Paqarizi & Sami Dobra( Të çertifikuar për Hixhame)

Check Also

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame !

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame ! Migrena mund të japë dhembje t…