Thesaret e Xhenetit!

Profeti (alejhi selam) ka thene:
“Shpeshtojeni thenien: “La haula ue la kuete il lah bil lah”, sepse ajo eshte thesar nga thesaret e Xhenetit.”
(Buhariu)
La haule ua la kuete il-la bil-lah: Nuk ka ndryshim te gjendjeve dhe as force vetemse me Allahun

Check Also

Murtaja në fjalët e profetit Muhamed alejhi selam

Murtaja në fjalët e profetit Muhamed -alejhi selam- Në lidhje me këtë sëmundje janë përcje…