Rukje kunder mesyshit dhe xhelozise

Degjoje me kufje ,mbylli syte dhe me bindje se Zoti eshte Sherues kunder cdo syri te keq dhe hasedi.

Degjoje cdo dite

Rukje e fuqishme kunder hasedit (ata qe kane xhelozi ndaj teje per miresite qe i ke)

 

 

Share

Check Also

Rukje – Sureja Bekareh, Shejh Khalid El-Hibshij

Rukje – Sureja Bekareh, Shejh Khalid El-Hibshij …