Sulltan Abdulhamid – miku i madh i shqiptarëve!

Sulltan Abdulhamidi inicoi dhe përkrahu Lidhjen e Prizrenit.
Financoi nga pasuria personale Kongresin e Manastirit.
Ferid Pashë Vlora ( nga familja e Ismail Qemalit) ishte kryeministër – Veziri i Madh në kohën e Sulltanit.
Isa Boletini (dhe luftëtarët e tij) ishin garda personale e Sulltanit.

Fotografia e Duka Erjon

Check Also

Interesat

Interesat Në procesin e jetës, njeriu zgjeron çdo ditë kontaktin me botën që e rrethon, de…