hixhame semundjet

Sukseset e deritanishme te hixhames !

1-Pastron gjakun dhe aktivizon zhvillimin e eshtrave.
2-Zbutë enët e gjakut.
3-Largon plogeshtinë , përtacinë dhe gjumin e tepertë.
4-Rregullon tensionin e gjakut.
5-Largon dhimbjet e kraheroreve , gjoksit dhe shpinës.
6-Largon kokedhembjen dhe migrenen.
7-Largon disa lloje të helmimeve.
8-Shëron problemet psiqike, gjysëm paralizen dhe paralizen e plotë.
9-Largon dhimbjet e shpinës dhe nyjeve.
10-Shëron semundjet e barkut.
11-Shëron prostatin dhe epshin e dobet.
12-Shëron kujtesen dhe koncentrimin e dobët.
13-Shëron disa forma te sterilitetit.
14.Sheron kapsllëun
15.Largon depresjonin
16.Shëron pagjumësin
17. Është arma më e fort kundër egjinëve, magjive, sihrit dhe msyshit.

Check Also

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame !

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame ! Migrena mund të japë dhembje t…