Simptomet kryesore te sihrit qe bartet nga nena tek femiu jane:

-Femiu flet shume qete,mirepo nenes i vjen si nervoz zeri i tij ne vesh
-Femiu e ndjen se ka mungese dashurie nga nena dhe babai
-Femiu here pas here ka dhimbje koke kah pjesa e ballit dhe mbi koke
-Femiu zgjohet shpesh nga gjumi duke qare
-Femiu kur flet,shpesh here nena ia ban bajat fjalet e tij,duke e pyetur se qka the edhe nje here
-Sihri e ngacmon femiun duke i dhene mendime te ndryshme si p.sh.nena i don femijet e tjere me shume etj.
-Ndodh qe nena te kete nje nervoze te shpejt dhe ne ato momente e rrah femiun e tij,mirep menjehere i bjen pishman pse e bera nje gje te tille dhe fillon me qajt
-perderisa femiu e ka sihrin e dobet dhe dashuria per ta eshte me e madhe,por kur sihri shkon duke u zmadhuar edhe dashuria per femiun shkon duke u zvoglu
-Dhe nje gje tjeter eshte qe shpesh nena ka nje urrejtje ndaj femiut.

Check Also

Rukje – Sureja Bekareh, Shejh Khalid El-Hibshij

Rukje – Sureja Bekareh, Shejh Khalid El-Hibshij …