Në trojet tona është shum i përhapur Sihri (magjija) e ndarjes mes bashkëshortëve, dhe kjo ka shum lloje. Shumica e këtyre sihreve bëhet nga xhelozija e dikujt që ka ndaj këtyre ciftave.

Ky lloj i sihrit është qëllimi kryesor edhe i shejtanit, ku Allahu i Madhëruar e ka përmend: “E, mësonin (njerëzit) prej atyre dyve atë (magji) me çka ndanin burrin prej gruas së vet” (El Bekare 102)
Simpomet e këtij lloj sihri janë:
– Ndryshimi i gjendjes mes bashkëshortëve nga dashurija në urrejtje
– Dyshime dhe paragjykime ndaj njëri tjetrit
– Urrejtje
– Në shumicën e rasteve bashkëshortët kur jan larg njëri tjetrit e dojn njëri tjetrin ndërsa kur jan bashk fillojn ngrindjet dhe mosmarrveshjet
– Nuk ka mundësi ta stopoj vetën nga hidhërimi
– Hidhërohet për gjëra më të vogla dhe i zmadhon ato.
– Nuk mundet me qëndru në shtëpi, ka dëshir me dal prej shtëpis.
– Në shum raste kam hasur edhe kur i kan bër sihër gruas që mos të ket fëmij me qëllim që burri ta shkurorëzoj gruan për shkak se nuk ka fëmij.
Do ta postojm edhe videon me ajetet e kuranit që duhet ti ndëgjojn ata që e kan këtë lloj të sihrit.

Hoxhe Eroll Nesimi

Check Also

Rukje – Sureja Bekareh, Shejh Khalid El-Hibshij

Rukje – Sureja Bekareh, Shejh Khalid El-Hibshij …