magjia1

Sihri a ndikon në aftësinë seksuale? ?


Sihri është realitet të cilin mund ta mohojë vetëm mendjemadhi dhe mund të ndikoj në aftësinë seksuale. Secili njeri që është i goditur me këtë lloj të sihrit, duhet të përpiqet që të çlirohet prej tij, duke kërkuar ndihmë dhe mbrojtje prej Allahut të Lartësuar, të bëjë ibadete dhe të lutet sa më shumë. Në shërim përdoren metodat tradicionale sheriatike të shërimit të sihrit.

Share

Check Also

Rukje për frikë

  Rukje për frikë Per me teper kontakotni ne kete adrese https://www.facebook.com/ruk…