dhimbje koke

Të gjithëve na ndodh të kemi dhimbje koke dhe veçanërisht, në ditët stresuese, kur duhet të jemi të përqendruar dhe të fokusuar në çështjet e punës, duhet ta largojmë sa më shpejt këtë dhimbje, në mënyrë që të kthjellohemi. Ekziston në terapi, nëpërmjet së cilës mund të largoni dhimbjen e kokës për pesë minuta. Hunda ka anën e majtë dhe të djathtë.

Ne i përdorim të dyja anët për të thithur dhe nxjerrë frymën. Aktualisht të dyja anët e hundës, sipas mjekëve, kanë funksione të ndryshme. Ju do të jeni në gjendje të dalloni ndryshimin gjatë dhimbjes së kokës, ku duhet të përpiqeni të mbyllni anën e duhur të hundës. Përdorni anën e majtë për të marrë frymë. Rreth 5 minuta do të duhen që dhimbja e kokës të largohet.

Në qoftë se ndiheni të lodhur, mbyllni anën tuaj të majtë dhe merrni frymë përmes anës së djathtë. Pas një kohe do të ndieni mendjen tuaj të freskët. Nëse vuani nga dhimbja e vazhdueshme e kokës, provoni këtë terapi të frymëmarrjes për 1 muaj.

Check Also

Interesat

Interesat Në procesin e jetës, njeriu zgjeron çdo ditë kontaktin me botën që e rrethon, de…