Sherimi i spondiliatrozes

Keto jane pikat e vendosjes se kupave per semundjen e spondiliatrozes. Ajo eshte nje semundje e vertebrave te cervikales C3 C7 dhe shtangosjes se muskujve te qafes si dhe te vertebrave L4 L5.Eshte nje semundje e cila kurohet me kete metode si dhe me ferkim te lehte me vaj ulliri dhe spec djeges, Kjo duhet te perseritet dhe inshallah ka rezultate te shkelqyera qe nuk arrihen me asnje mjekim tjeter. Jane kuruar shume paciente me kete metode dhe kane dale te kenaqur. Ne te ardhmen kete flete do ta kokretizojme me fotografi te pacienteve te semure duke ju bere hixhamen ne keto pika.

Per me teper rreth hixhames .hixhame

Check Also

Terapia për ejakulim të hershëm (mos kenaqësi në mardhënie intime bashkshortore)

Terapia Pas sabahut njëqind herë të deklarohet: ”La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike le…