Sherim dhe qetesim me Kuran ! Ajetet e sherimit dhe qetesimit !

Degjoje cdo dite ne mengjes dhe ne mbremje me koncentrim maksimal per sherim dhe qetesim !

Резултат слика за ajetet e sherimit"

Check Also

Rukje – Lutje kunder msyshit (ajnit) dhe zilis (hasedit)

Rukje- Lutje kunder cdo msyshi qe eshte goditur personi, qoft ne pune, dije, shendet, mos …