tumerik shafran

SAFRANI – emër me prejardhje semite që do të thotë i verdhë, sepse kjo bimë lëshon ngjyrë të verdhë. Lulet e kësaj bime mblidhen pas lulëzimit dhe thahen në vende të posaçme. Kjo bimë qysh prej kohërave të lashta është e njohur si afrodiziak.

Check Also

Ju këshilloj ta përdorni këtë temjan indian, pasi ai ka ilaç kurues për shtatë sëmundje

Umm Kajs bint Mihsan r.a. tregon se e ka dëgjuar Pejgamberin a.s. të thotë: “Ju kësh…