depresioni zemerimi

Sëmundjet të cilat i shkakton zemërimi:

-Dhembja e kokës

-Pagjumësia

-Ankthi i potencuar

-Depresioni

-Pasiguria

-Ndryshimi i mendjes

-Tensioni i lartë e gjakut

-Problemet e lëkurës si ekcema

-Problemet e stomakut si dhembje

-Infarkti dhe

-Insulti-pika në tru.

Share

Check Also

Interesat

Interesat Në procesin e jetës, njeriu zgjeron çdo ditë kontaktin me botën që e rrethon, de…