Rukje- Lutje kunder cdo msyshi qe eshte goditur personi, qoft ne pune, dije, shendet, mos martes, frik, vesvese, ngushtim ne gjoks etj . Ata te cilen jane te gotidur me kete sprove, mire eshte qe te degjojne rukje te pakten dy here ne dite, te pine uje te frym sa te munden, ta lusin Allahun qe tua largoje kete sprov, dhe me emrin e Allahut do te kalon! Lusim Allahun e Madheruar qe ta sheron cdo te semure!

Check Also

Rukje për frikë

  Rukje për frikë Per me teper kontakotni ne kete adrese https://www.facebook.com/ruk…