Rukje e fuqishme kunder syrit te keq
Degjoje cdo dite minimumi 3 here ne dite

Degjoje cdo dite me kufje .

 

 

Share

Check Also

Rukje – Lutje kunder msyshit (ajnit) dhe zilis (hasedit)

Rukje- Lutje kunder cdo msyshi qe eshte goditur personi, qoft ne pune, dije, shendet, mos …