kanceri

RREZIKU I DIAGNOSTIFIKIMIT ME KANCER

Në vitin 1900, rreziku ishte 1 në 30 raste
Në vitin 1980, rreziku ishte 1 në 5 raste
Në vitin 1990, rreziku ishte 1 në 4 raste
Në vitin 1995, rreziku ishte 1 në 3 raste
Në vitin 2000, rreziku ishte 1 në 2 raste

Ne jemi duke bërë diæka krejtësisht të gabuar dhe ka nevojë për të bërë një ndryshim.

Filloni nga pjata juaj.

Check Also

Vaksina është vrasësi më i madh – Dr. Prafull Vijayakar, (i famshëm në botë)

Vaksina është vrasësi më i madh… Një fëmijë i shëndetshëm i lindur është i sëmurë me…