389144_10151594473776113_76099728_n

REALITETI I PSIKOTERAPISTIT

“Psikoterapistët nuk janë magjistar me shkop magjik që i ‘zgjidhin’ problemet me një të prekur, por ata punojnë dhe trajtojnë problematikat me anë të metodave dhe teknikave të cilat ndihmojnë në evitimin dhe përmirësimin e funksionimit të individit në jetën e përditshme. Janë pikërisht ata të cilët të ofrojnë mundësi për të zgjedhur mënyra dhe rrugë të tjera për të vazhduar jetën shëndetshëm; mund të të ofrojnë atë që ty ndoshta asnjëherë nuk të ka shkuar fare në mendje, e që një gjë e tillë, ndoshta mund të bëj shumë dobi për ty!”

(Yll Avdijaj)

Check Also

Vaksina është vrasësi më i madh – Dr. Prafull Vijayakar, (i famshëm në botë)

Vaksina është vrasësi më i madh… Një fëmijë i shëndetshëm i lindur është i sëmurë me…