Pyetje: esselamu alejkum. Qysh me fry nje bebe nese nukje hoxhonic ose nuk di me fry me cfar dove duhet me fry ju lutem me tregoni!

Përgjigje:

Ue alejkum selam

Fryrja nënkupton leximin e Kuranit para të sëmurit, kurse në këtë rast para fëmijës. Nuk është kusht që lexuesit të jetë hoxhë, sepse ai që bën dobi me lejen e Allahut është Kurani dhe jo lexuesi. Kështu që, mjafton t’ia lexosh suren Fatiha shtatë herë, suren Kul eudhu birabbil felek dhe suren Kul eudhu birabbinnas.

Allahu ju ndihmoftë

Check Also

Rukje – Sureja Bekareh, Shejh Khalid El-Hibshij

Rukje – Sureja Bekareh, Shejh Khalid El-Hibshij …