Problemet gjinekologjike që mundë tē trajtohen me Hixhame:

~Gjakderdhjet vaginale (hemorragjitë e ndryshme të cilat shfaqen si rrezultat i faktorëve të shumtë)
~Kruarjet e mbrendëshme vaginale dhe sekrecjonet me erë ose pa erë,
~Dismenorrea (dhimbjet menstruale)
~Infeksjonet e shumta qe përcillen me: erë të keqe, irritimi, kruarja, ndjesi djegie, skuqje përreth vaginës, deri në djegie urine dhe urinim të shpeshtë.
~ Problemet me cista
~Stimulimin e vezoreve
~Problemet me tubat fallopit
~Lehtësimin e gjendjes menopauzale ( e cila shfaqet me: stres, ankth, pagjumësi, lodhje, gjendje depresive, djersitje, nervoz etj)
~Çrregullimen menstruale
~ Freskimin e vezoreve
~ Parandalimin e kancerit në qafen e mitres etj.

Përgatiti Inf.Qendresa Paqarizi (E qertifikuar për Hixhame)

Check Also

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame !

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame ! Migrena mund të japë dhembje t…