Neper Presheve per dy vite kane kaluar 1.000.000 emigrant

Sipas statistikave të fundit, nëpër Serbi kanë kaluar më shumë se 1 milionë njerëz pa asnjë incident. Sipas të dhënave të komesariatit për refugjatë, nëpër Serbi në dy vitet e fundit kanë kaluar mbi 1 milionë refugjatë, përcjell presheva.com.

Qendra e pranimit për refugjatë në Preshevë është formuar në qershor të vitit 2015 tek ish fabrika e duhanit në stacionin hekurudhor të Preshevës./presheva.com/

Check Also

QSA shtron “Iftarin e Solidaritetit”

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit (QSA) në Preshevë, organizoi “Iftarin e Solidaritetit…