makthi

Për lehtësimin e fytit, pastrimin e grumbulluar të gëlbazez, për lehtësimin e frymarrjes, kollitjes dhe të atyre që janë me azmë:

Merren dy lugë të mëdha (gjelle) nga Makthi dhe vendosën në një enë të mbushur me 250ml ujë për të u zier me Makthi, pasi të zihet, kullohet dhe hidhet në një gotë normale, lihet te ftohet dhe me pas shoqerohet me nje luge te madhe (gjelle) mjalt, pasi perzihen mire me njera-tjetren pihet keshtu dy here ne dite ne mengjes dhe mbremje pas buke per afro dy dite rrjesht. Kjo sherben per qetesimin e fytit, eliminimin e gelbazez, lehtsimin e kollitjes dhe azmes.

Check Also

Terapia për ejakulim të hershëm (mos kenaqësi në mardhënie intime bashkshortore)

Terapia Pas sabahut njëqind herë të deklarohet: ”La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike le…