fara

Xhenxhefili forcon memorjen, mbajtjen permendesh dhe lufton harresen.

xhenxhefili

Perdorimi: 50 gram xhenxhefil + 50 gram nga rreshira e pemes Boswellia Carterii + 50 gram fare e zeze; i bluan te gjitha imet dhe i perzien mire me 1 kg mjalt blete origjinal.

mjalti steriliteti

Nga kjo perzierje merr vetem nje luge te vogel cdo mengjes esell, duke e shoqeruar edhe me farat e pishes apo rrush te thate.

temjani

Check Also

Terapia për ejakulim të hershëm (mos kenaqësi në mardhënie intime bashkshortore)

Terapia Pas sabahut njëqind herë të deklarohet: ”La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike le…