Transmetohet nga Ebu Hurejra r.a. se e pyeten Pejgamberin salAllahu alejhi ue selem:
” O i Derguar i Zotit! Vertete ne shperblehemi nese perkujdesemi per kafshet tona? ”
Muhammedi alejhisselam i tha:
” Per çdo gjallese qe e ushqeni do te keni shperblime. ”

Shenon Buhariu dhe Muslimi

Share

Check Also

KURIOZITETI QE DIJETARI MUSLIMAN E KA REGJISTRUAR QE PARA 1000 VITESH

KURIOZITETI QE DIJETARI MUSLIMAN E KA REGJISTRUAR QE PARA 1 MIJE VITESH Para më shumë se 1…