Njerëzit kanë blerë 2.1 milionë njësi të PlayStation 4 në mbarë botën që kur konsoli debutoi dy javë më parë, kompania njoftoi nëpërmjet Twitter të martën.Sony ka falënderuar fansat duke thënë se “ne nuk mund ta bënim këtë pa ju”, transmeton Krokodili.

ps4

Konsoli i gjeneratës së ardhshme doli në shitje në Amerikën e Veriut më 15 Nëntor; Sony shiti 1 milion njësi të PlayStation 4 në ditën e parë. Më pas doli në shitje në 20 vende evropiane dhe Australi më 29 Nëntor. Tani,konsoli është në dispozicion në 32 vende.

Check Also

Shërbimi “Twitter pa Internet” së shpejti në tregjet ndërkombëtare

Twitter së shpejti do të jetë në dispozicion për disa përdorues të pajisjeve celulare pa q…