gripi

Parandalimi dhe mjekimi i gripit


Merrni 25 ml uje zem zem dhe 25 ml vaj te fares se zeze,

tundeni ne nje shishe te vogel

dhe me kete permbajtje pikoni nga 2 pika ne secilen vrime te hundes 2 here ne dite per 5 dite rresht.

Check Also

Terapia për ejakulim të hershëm (mos kenaqësi në mardhënie intime bashkshortore)

Terapia Pas sabahut njëqind herë të deklarohet: ”La ilahe il-lallahu vahdehu la sherike le…