O TI NEVOJTAR NGRITU ..!!

Allahu i Madhëruar i dëgjon zërat, edhe nëse ato janë të fshehta,

dhe i din gjuhët, edhe pse ato janë të ndryshme,

dhe i përgjigjet nevojave, edhe pse ato janë të shumta,

dhe i fal gjynahet, edhe pse ato janë të mëdha,

dhe i përgjigjet lutjeve, edhe pse ato janë të vazhdueshme..

O ti që je nevojtar, ngritu.. dhe mos u bë mendjemadh, po drejtoju Allahut..

Zoti i jot të ftoi ta adhurosh nëpërmjet duasë dhe tha: “Kërkoni prej Allahut nga mirësitë e Tij”. Nisa 32.

Dhe mos harro se, koha më e mirë për t’iu lutur Allahut, është pjesa e tretë e natës.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Check Also

Që kur filluam ta praktikojmë këtë këshillë, hajri dhe nafaka na vinin nga të gjitha anët

Para tre vjetëve vizitova një shoqe shumë të dashur pasi që ajo ishte martuar. Jetonin bas…