NUK DUA T’IA THYEJ ZEMRËN ASKUJT

Nuk dua t’ia thyej zemrën askujt ..

e as nuk shpresoj që ta thyen zemrën time askush.

Pavarësisht se sa flasim, e sa qeshim e sa zihemi..

në fund prapëseprapë ne jemi njerëz.

Mundet një fjalë të na gëzon tërë ditën..

e një fjalë të na lëndon dhe të na jep dhembje tanë jetën!

Të kërkuarit falje dhe të falurit janë cilësi dhe kulturë e njerëzve të mëdhenj.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Check Also

Lexoje – Krimbi i arrës..

Lexoje Krimbi i arrës.. Krimbi i arrës, e hap një vrimë në lëvoren e saj dhe hyn brenda. B…