dashuria

Nje mjek i zgjuar tha:

Kam 30 vjet qe e praktikoj kete profesion dhe kam nenshkruar me qindra receta mjekesore,por ne te gjithe kete rrugetim kam mesuar se mjekimi me i mire per qenien njerezore eshte “DASHURIA dhe PERKUJDESJA”.

Dikush pyet: “Por,ne qofte se kjo nuk funksionon?”

Ai buzeqeshi dhe u pergjigj: “Shto dozen”

Share

Check Also

SI TË MARRIM GUSUL? – LARJA PAS MARRËDHËNIEVE INTIME

SI TË MARRIM GUSUL? Pas marrëdhënieve intime, guslin duhet marrë ashtu siç ka vepruar i Dë…