nenexhiku menta mint nana

Nenexhiku
Nenexhiku frenon dhimbjen e stomakut, dhe largon erën e keqe të gojës. Gjithashtu është një mëlmesë e mrekullueshme kundër gripit dhe të ftohtit. Shtoni 2 lugë gjethe nenexhiku në ujë të zier dhe konsumojeni këtë çaj çdo ditë.

Check Also

Ju këshilloj ta përdorni këtë temjan indian, pasi ai ka ilaç kurues për shtatë sëmundje

Umm Kajs bint Mihsan r.a. tregon se e ka dëgjuar Pejgamberin a.s. të thotë: “Ju kësh…