Pejgamberi alejhi selam ka preferuar diten e hënë dhe diten e enjte per hixhame

Dhe ka thenë: “Mos beni hixhame diten e merkure ngase kete dite Allahu e ka sprovuar Ejubin alejhi selam,por beni hixhame diten e hënë dhe diten e enjte sepse keto dite Allahu ka zbrit mëshirë mbi Ejubin alejhi we selam”.

Check Also

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame !

Migrena apo kokëdhembja migrenoze dhe trajtimi me Hixhame ! Migrena mund të japë dhembje t…