Muhamed Tahiri, i riu nga Shkupi që din 9 gjuhë dhe studion Lindjen e Mesme

Резултат слика за stamboll universiteti"

 

Check Also

Gjindet kuletë me 5 000 euro, ia kthen personit menjëherë

Saraj: Gjindet kuletë me 5 000 euro, ia kthen personit menjëherë Sot në një prej rrugëve t…