Mos u pikello!
Ngase Caktimi i Allahut do te realizohet, nuk ka ikje prej Tij.

Ndaluu!
Ngjyra e lapsit u tha qekur pershkroi jeten tende, prej kur linde e deri ne vdekje dhe fletushkat jane palosur.

Qetesohu!
Shqetesimi s’te sjell dobi e as qe mund ta ndryshoje Caktimin e Fuqiplotit.
Aid el-Karni

Check Also

Mendimet e shëndosha çojnë në veprime të drejta dhe të shëndosha

Dijetari i madh Ibn Kajjim el- Xheuzijje, Allahu e mëshiroftë, në librin e tij El-Fawa’id,…