Mos u pikёllo!

Mos u pikёllo, perderisa ke fenё Islame qё nё tё beson.

Mos u pikёllo, perderisa ke shtёpinё, qё nё tё banon.

Mos u pikello, perderisa ke ushqimin, qё me tё jeton.

Mos u pikello, perderisa ke ujin e ftohte, qё etjen kalon.

Mos u pikello, perderisa ke rroba te mira, qe trupin mbulon.

Mos u pikello, perderisa ke grua te ndershme qe shpirtin ta qeteson.

Kur i ke te gjitha keto, perse pra pikellimin nuk e debon?

Check Also

Mendimet e shëndosha çojnë në veprime të drejta dhe të shëndosha

Dijetari i madh Ibn Kajjim el- Xheuzijje, Allahu e mëshiroftë, në librin e tij El-Fawa’id,…