Mos të mungojë zëri yt në qiell.

Bëhu rob, që kur të lutesh të të njohin melaiket dhe të thonë:

O Zot, zëri i njohur nga robi i njohur.

”Kujt i hapen duart për t’u lutur, i është hapur një nga dyert e mëshirës.”

“Me të vërtetë Zoti është Bujar dhe i vjen turp që nëse njeriu i ngre duart dhe i lutet, t’ia kthejë duart bosh.”

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore

Check Also

Murtaja në fjalët e profetit Muhamed alejhi selam

Murtaja në fjalët e profetit Muhamed -alejhi selam- Në lidhje me këtë sëmundje janë përcje…