rruga
Mos iu dorezo asnjehere fyerjes qe te bejne te tjeret.
Kete duan ata qe fyejne. Synojne thyerjen tende. Dorezimin tend perballe tyre.
Pergjigjja me e mire ndaj tyre: te vazhdosh te besh gjene e duhur, nderkohe qe ua ke kthyer shpinen atyre, po sikur te ishe i shurdher.
Nuk meritojne vemendjen tende aspak.

Avni Tafili

Check Also

Mendimet e shëndosha çojnë në veprime të drejta dhe të shëndosha

Dijetari i madh Ibn Kajjim el- Xheuzijje, Allahu e mëshiroftë, në librin e tij El-Fawa’id,…