11705304_1622609948008937_6517805611278650947_n

 

– Një njeri ulet në një skaj të restorantit dhe në dorën e tij e mbanë një letër dhe një laps.

 

Plaku … mendoi se njeriu i shkruan letër nënës së tij.

 

Vajza … mendoi se njeriu i shkruan letër të dashurës së tij.

 

Fëmija … mendoi se njeriu vizaton në letër.

 

Tregtari … mendoi se i shkruan kontratat dhe bizneset e tij.

 

Punëtori … mendoi se njeriu i numëron borxhet e tij.

 

– “Çdo njeri i komenton veprimet e të tjerëve nga këndvështrimi i përkujdesjeve të tij, dhe çdo njeri i sheh njerëzit sipas syrit të natyrshmërisë së tij”.

 

Për këtë arsye, mos i bën padrejtësi askujt!!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Share

Check Also

KURIOZITETI QE DIJETARI MUSLIMAN E KA REGJISTRUAR QE PARA 1000 VITESH

KURIOZITETI QE DIJETARI MUSLIMAN E KA REGJISTRUAR QE PARA 1 MIJE VITESH Para më shumë se 1…