Mjekimi i renies se flokve dhe te thinjurit e parakohshëm

Fërkohen rrënjët e flokëve me lëng limoni, lihet kështu për 15 minuta, e pastaj lahet koka me sapun, më pas fshihet koka dhe lyhet me vajin e farës së zëzë. Përsëritet ky veprim për disa javë.

(sapun me e i mire do ishte i fares se zeze)

Ebu Hurejre, r.a., ka treguar se i Dërguari i Allahut, s.a.v.s., ka thënë: “Përdorni rregullisht këtë farë të zezë, sepse ajo përmban në vete ilaç për çdo sëmundje, përveç vdekjes.”

Check Also

ILAÇI SHËRUES NGA NËNA NAXHIJE

ILAÇI SHËRUES NGA NËNA NAXHIJE Nëna Naxhije kishte dy vite që nuk kishte ecur me këmbët e …