mjalti natyral

Mjalti si ilaç perdoret te keto semundje:

 

-semundjet e lekures,

-semundjet e organeve te tretjes,

-semundjet e melqise,

-semundjet e veshkeve,

-semundjet e zemres,

-semunjdet e sistemit nervor,

-semundjet e syrit,

-semundjet gjenitale femerore,

-semunjdet e organeve te frymemarrjes dhe semundjet elergjike etj.

Share

Check Also

MJALTI NUK PRISHET KURRË?

PSE MJALTI NUK PRISHET KURRË? “Zoti yt i dha instikt bletës: Ndërto shtëpi nëpër male (kod…