STERILO STOP
MJALTË PËR MJEKIMIN E STERILITETIT TEK TË DY GJINITË
 
Trajtim natyral për arritjen e Shtatëzanisë
 
Dobitë:
▪️Ndihmon fekondimin natyral 
▪️Përmirëson cilësinë e farave te meshkujt 
▪️Shumon dhe forcon farat e mashkullit (spermatozoidët) 
▪️Shton qelizat vezë te femrat 
▪️Relakson vezoret tek femrat dhe i bënë të gatshme për
shtatëzani
▪️Forcon muskujt e zemrës 
▪️Rritë dëshirën për mardhënie ndërçiftore 
▪️Ndihmon funksionin e gjëndrrës mbiveshkore 
▪️Forcon dhe i jep energji trupit femërorë 
▪️Relakson dhe qetëson sistemin nervor 
▪️Fuqizon organizmin në largimin e toksinave 
▪️Mbështetë imunitetin në luftimin e infeksioneve 
▪️ Plotësishtë natyrale
 
Bëje porosinë tuaj në SEND MESSAGE apo në numrat:
+37745810492(Viber), +381631523152 (Viber), +355685629505

Check Also

MJALTI NUK PRISHET KURRË?

PSE MJALTI NUK PRISHET KURRË? “Zoti yt i dha instikt bletës: Ndërto shtëpi nëpër male (kod…